magyar Angol

Aktuális álláslehetőségek


A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet (1096 Budapest, Haller u. 29.) pályázatot hirdet

finanszírozási ügyintéző

munkakörbe, határozatlan idejű közalkalmazotti kinevezéssel.

Pályázati feltételek:

  • felsőfokú végzettség
  • egészségügyi ügyvitelszervező végzettség
  • legalább 1 éves kórházi gyakorlat az egészségügyi finanszírozás területén
  • e-MedSolution program, MS Office felhasználói szintű ismerete, valamint kiemelkedő Excel ismeret
  • magyar állampolgárság, büntetlen előélet, egészségügyi alkalmasság


A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet a kardiológia vezető intézménye Magyarországon. Az elmúlt fél évszázad alatt az Intézet a magyar kardiológusok több generációjának képzésében játszott meghatározó szerepet. A Felnőtt Kardiológiai Osztály szakképző helyként akkreditált mind a négy hazai orvostudományi egyetemen a belgyógyászati, kardiológiai és aneszteziológiai rezidensképzés teljes belgyógyászati, kardiológiai és sürgősségi blokkjában, illetve a kardiológiai és aneszteziológiai szakképzésben. Az osztály 145 ágyon (10 intenzív, 35 sürgősségi, 100 hotel), mint az ország egyik legnagyobb kardiológiai osztálya a kardiológia teljes spektrumát műveli: non-invazív diagnosztika, hemodinamikai vizsgálatok, katéterterápiás eljárások, szívelektrofiziológiai vizsgálatok és terápiás beavatkozások, pacemaker és ICD beültetés, továbbá szívtranszplantációra váró és transzplantált betegek ellátása. A Felnőtt Kardiológiai Osztály új vezetése különösen fontosnak tartja a szak- és továbbképzésben való részvételét. Ezért minden rezidens kollégát szeretettel várunk, aki nem sajnál időt és fáradtságot, hogy egy fiatal és dinamikus szakmai team tagjaként aktív munka során szerezze meg a legmodernebb kardiológiai diagnosztikai és terápiás ismereteket. A napi klinikai munkával párhuzamosan szervezett intézeti továbbképző tanfolyamok segítik a résztvevőket az elméleti alapok elsajátításában. Amit kínálunk: naprakész ismeretek és alkalmazható klinikai gyakorlati tudás a kardiológia minden területén egy amerikai típusú szakképzési program keretében. Amit ennek fejében elvárunk: kemény munka és aktív részvétel az Osztály életében.

Erre szeretettel várunk mind orvostanhallgatókat, mind rezidenseket vagy azokat a kollégákat, akik szakképzésük centrumgyakorlatát töltenék nálunk.

 Aktuális szakdolgozói álláshirdetéseinket a www.meszk.hu oldal állásbörze rovatában találják.

A lap tetejére
E-mail cím:
Jelszó:
Regisztráció igénylése
Hírlevel

Rendezvények Várólista
Hírek
Látogatási tilalom
Elkezdődött a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet főépületének energiaracionalizálása
2018 © Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet. Minden jog fenntartva | Készítette: WhyNot?! Group | Honlaptérkép | Kapcsolat