magyar Angol

A GOKI története

Osztályok

Munkatársak

Tudományos élet

Évkönyv

Galéria


A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet tulajdonosa a Magyar Állam, felügyeleti szerve a mindenkori egészségügyi tárca, jelenleg a Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Alapítója a népjóléti miniszter (1997). Működési költségeit a teljesítmény-finanszírozás alapján az Országos Egészségbiztosítási Pénztár fedezi.

Az Intézet feladata mind a gyermek, mind a felnőtt lakosság esetében a szív- és érrendszeri betegségek teljes spektrumának komplex  kardiovaszkuláris kivizsgálása és non-invazív, invazív terápiája az intervenciós kardiológia, az elektrofiziológia, a szívsebészet és a szívtranszplantáció területén. A szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzése, a kardiológiai megbetegedések monitorozása.

A szakmai működés területén az intézetben tudományos kutatómunka folyik szakmai és módszertani kérdésekben, az intézet részt vesz graduális és posztgraduális orvosképzésben, valamint egészségügyi szakképzésben és továbbképzésben.

Az Intézet szellemi és anyagi infrastruktúráját magáncélú igénybevételre is lehetővé teszi hazai és külföldi betegek ellátására, illetve külső szervek részére szerződéses kutatómunkákat vállal vagy egyéb szolgáltatást nyújt.

 

Az Intézet vezetése elhatározta, hogy a hivatkozott szabványok alapján kialakítja és bevezeti minőségirányítási rendszerét, a tapasztalatok alapján és a körülmények változásaival folyamatosan fejleszti azt.

Elszánt abban, hogy betegeit a lehető legjobb színvonalú ellátásban részesítse gyógyulásuk érdekében. Feladatait úgy teljesíti, hogy környezetét szigorúan óvja, betegeit az egészséges életmódra, a természeti értékek megőrzésére nevelje.

Szavatolja munkatársai egészségét, biztonságát, támogatja szakmai fejlődésüket, tudományos munkásságukat.

Meghatározta hosszabb és rövidebb távú céljait, folyamatosan biztosítja az integrált minőségirányítási rendszer működését, annak erőforrás szükségleteit.

Gondoskodik a megelőző és gyógyító munkához, a szakmai tevékenységekhez szükséges feltételek, munkakörülmények megteremtéséről.

Fontosnak tartja betegei és partnerei elégedettségének magas szinten tartását, dolgozói számára a minőségirányítási rendszer követelményeinek ismeretét, alkalmazásában tanúsított aktív részvételét.

Figyelemmel kíséri és átvizsgálja a rendszer működésének eredményességét, hatásait, intézkedik hatásfokának folyamatos javítása érdekében.

 

Az Intézet a gyógyító-megelőző fekvő- és járóbeteg szakorvosi ellátás, a kardiológiai rehabilitáció eredményessége érdekében olyan korszerű gyógymódokat alkalmaz, amely a lehetséges legjobb fizikális, lelki és szociális állapot elérését tűzi célul a szívbeteg, vagy akut szívbeteg ember számára, hogy megőrizze,vagy visszaállítsa a társadalomban korábban betöltött pozícióját.

Különös gondot fordít minden egyes beteg helyzetének, állapotának pontos ismeretére, a követelmények meghatározására a kívánt cél elérése érdekében. A betegek gyógyulása egyéni és társadalmi érdek. A vevők igénye egyéni és társadalmi igényt fejez ki, az elégedettség mértéke mindkét igény teljesülését minősíti.

Tekintse meg rövid filmjeinket, melyhez nagy sávszélességgű hozzáférés szükséges!

Goki
Intézetünk bemutatása

Az akut szívinfarktus ellátása
Szívsebészet
Gyermekkardiológia
Ritmuszavarok kezelése
Hirtelen szívhalál
Diagnosztika és ápolás

A lap tetejére
E-mail cím:
Jelszó:
Regisztráció igénylése
Hírlevel

Rendezvények Várólista
Hírek
A sajtóban keringő híreket cáfolja és etikai bejelentést tesz a GOKI
Közlemény
2020 © Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet. Minden jog fenntartva | Készítette: WhyNot?! Group | Honlaptérkép | Kapcsolat